logo-white.png

Met veel liefde verwelkom ik jou in mijn keuken waar ik met passie mijn suikerkoekjes bak.

Hi, ik ben Lisa

Iets meer dan een jaar geleden zag mijn keuken eruit alsof de bloem en de kristalsuiker knallende ruzie hadden en bevond ik me precies in het midden, met twee gebroken slagroomspuiten in mijn handen en een brede glimlach op mijn gezicht. Het leek één grote chaos, maar in het midden van het keukenblad lagen acht volmaakte, ronde koekjes, zorgvuldig afgewerkt met zonnig geel suikerglazuur.

Met mijn koekjes vieren
we jouw geluksmoment

Zoals een schilder een wit canvas heeft, werd een vers koekje uit de oven mijn doek. Mijn keuken is mijn atelier en met mijn glazuurpenseel schilder ik jouw verhaal op het deeg. Ik wil weten wat voor jou belangrijk is, wat jou inspireert, waar jij van houdt. Wat je mooi vindt, waar je van geniet, waar je hart sneller van gaat kloppen. Hoe geluk voor jou voelt.

En dan verwerk ik alle ingrediënten van wat jouw geluksmoment zo bijzonder maakt in een uniek en eetbaar ontwerp.

Ik wil weten wat voor jou
belangrijk is, wat jou inspireert, waar jij van houdt

Met elke laag glazuur komt het meer tot leven, en met elke lijn in het design kan je het nog beter proeven. Elke knapperige kruimel werd met liefde gemaakt om op je tong te smelten, maar is ook een lust voor het oog. Ik concentreer me nauwkeurig op de details, speel met de kleuren en puzzel verschillende vormen bij elkaar zodat je de speciale sfeer van jouw moment echt kan beleven.

 

Zodat jij je geluk kan delen en het leven viert met iedereen die er deel van uitmaakt. Samen genieten van wat jou blij maakt, doorgeven wat jou die glinstering in je ogen schenkt, waarvan je warm wordt vanbinnen. Een hapje geluk om samen na te genieten, zelfs als het moment een herinnering wordt. Want echte liefde blijf je proeven.